ΜΟΡΦΟΥ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

3

 • 4
 • 2
 • 0.000
 • Reply

 • bible

  Published on Apr 09, 2020
  About :

  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, "η φωνή των Γερόντων", προειδοποιεί όλους τους Έλληνες, όλους τους Ορθοδόξους, αλλά και όλους τους αγαθούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους του κόσμου, όχι πλέον μόνο γι΄ αυτά που έρχονται, αλλά για αυτά που ήδη ήρθαν, χαρακτηρίζοντας "κατασκευασμένη από τους ανθρώπους" την ασθένεια του Κορωνοϊού για να υποταχτούν οι λαοί στην Παγκόσμια "Νέα Αταξία", με ηλεκτρονικές ταυτότητες και δικό της χρήμα!

  Τονίζει ακόμη ότι "η διαδικασία πείνας ξεκίνησε στην Ελλάδα" και προλέγει νέα ασθένειες, σεισμούς, καταποντισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων, αλλά και την διάλυση της Ε.Ε., τον τεμαχισμό της Τουρκίας και την παγκόσμια δόξα της Ορθοδοξίας, που θα χαλάσει έτσι τα σχέδια της "Παγκόσμιας Δικτατορίας"!

  Ζητάει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε γονατιστοί στον Χριστό για να μειώσει τις συμφορές και τα επερχόμενα δεινά, ξεκαθαρίζοντας ότι η γενιά μας, μέσα από τις δυσκολίες, η ένταση των οποίων εξαρτάται από την μετάνοιά μας, θα ζήσει τα χαρμόσυνα μεγάλα γεγονότα (Πόλη), ενώ άλλη γενιά θα ζήσει το σκοτάδι του Αντιχρίστου και της Δικτατορίας του, μέχρι του μεγάλου βέβαια και οριστικού θριάμβου του Χριστού μας και της Δευτέρας αυτού Παρουσίας.

  Δείτε αναλυτικά εδώ:
  https://www.noiazomai.gr/2020/04/morfou-kataskeyasmenos-o-koronoios-peina-Ellada.html
  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

  Tags :

  politics coronavirus covid19 greece morfou cyprus

  Woo! This creator can upvote comments using 3speak's stake today because they are a top performing creator! Leave a quality comment relating to their content and you could receive an upvote worth at least a dollar.

  Their limit for today is $0!
  Comments:
  Time until bible can give away $0 to their commenters.
  0 Days 0 Hours 0 Minutes 0 Seconds
  Reply:

  To comment on this video please connect a HIVE account to your profile: Connect HIVE Account

  05:47
  4 views a year ago $

  More Videos
  06:44
  3 views 11 months ago $
  01:25:01
  115 views a year ago $
  07:57
  4 views a year ago $